Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
За този блог
Автор: stoineff
Категория: Спорт
Прочетен: 5401541
Постинги: 594
Коментари: 8145
Гласове: 13845
Постинг
17.08.2010 13:29 - За тези които се засягат от постовете ми!
Автор: stoineff Категория: Лични дневници   
Прочетен: 10573 Коментари: 40 Гласове:
51

Последна промяна: 17.08.2010 13:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Започвам тази статия като отговор на коментарите към тази! Прочетете преди да продължите! Дебело искам да подчертая, че това е най – искреното ми извинение!

 

 

 

           За това, че проектирате ваши черти върху мои герои не съм виновен аз. Много съжалявам, че попаднахте в категорията, която хуля. Не аз Ви поставих там. Аз поставих само шаблона, другото е индивидуално за всеки. Кой, как, къде се определя е личен избор.

Жалко. Тъжно. Смешно.

Жалко, че я написах толково късно – можеше да се видите по – рано.

Тъжно, че сте толкова много.

Смешно, че доказвате теорията ми в усилията си да ме обидите.

       

         Ще побързам да ви успокоя. Това е само моето мнение, моя поглед. А кой съм аз, за да изказвам мнението си... Нито съм психолог, нито психотерапевт, нито психиатър. Не съм специалист по вашия проблем. Т.е нямам право на мнение, а това кето пиша няма значение, почти за никого...

          Използвам свободното си време да си „ драскам” – нямам претенции за качеството на това което правя. Не се засягайте – това е поредната „глупост”, „простотия”, „измислица”, в която няма нищо вярно. Ако се чуствате обидени или онеправдани в поста ми значи съм налучкал нещо СЛУЧАЙНО. Щом това ви засяга значи Вие сте главния герой в моята статия. Съжалявам, но няма да има хонорар и овации за тази Ви роля. Вие сте в центъра на сцената, по която хвърчат развалени яйца вместо цветя!

          Извинявайте, не ви попитах дали го желаете, но Вие сами определихте мястото си?




Тагове:   Ми,


Гласувай:
53



1. despinida - Не съм чела коментарите към предния ти пост, но
17.08.2010 13:57
него, го прочетох.
Приемам написаното, както бих приела свой пост, писан в момент на афект...(повечето ми, са такива)...:))
Изливам през клавишите напъналите ме мисли... за известно време се колебая дали да ги постна...броя до три и натискам бутона, публикувай ... всичко, стояло до момента в някоя гънка в мозъка ми, вече е споделено.
Как ще реагират другите е въпрос на тяхна преценка...
Та, в този ред на мисли, не влзай в спор или не, по-точно, не се опитвай да казваш на четящите как да възприемат прочетеното, нито как да реагират...просто събирай впечатления. Ако и да има сто доволни, винаги ще се намерят поне трима, недоволни...:)))
Поздрави и успех!
цитирай
2. panazea - Ами пиши си!
17.08.2010 14:04
Що се впрягаш
цитирай
3. osi4kata - Ти пък...
17.08.2010 14:11
не се кОси. Не си засегнал никого. Може само да си настъпил някого по мазола.

я, си пиши и да не ти пука :)
цитирай
4. eien - А защо решихте, че обидените са се натрупали на опашка?
17.08.2010 15:03
Мисля, че няма такива или поне са само единици.
/Разбирам онова, което искате да кажете,но никой не иска да Ви засяга. Или почти никой/.
цитирай
5. mikino - Един въпрос приятелю:
17.08.2010 17:39
КФО ТИ ПУКА? Я си пиши, бъди себе си! Нейде из коментарите прочетох, че само неудачниците остават в България - ами хубаво бе, що не? Неудачници сме, а какви са тия, които тръгнаха да си търсят късмета другаде, да зарежат Родината си и да работят за други неудачници? Не са ли предатели тия хора А???
цитирай
6. stoineff - него, го прочетох. Приемам напи...
17.08.2010 19:56
despinida написа:
него, го прочетох.
Приемам написаното, както бих приела свой пост, писан в момент на афект...(повечето ми, са такива)...:))
Изливам през клавишите напъналите ме мисли... за известно време се колебая дали да ги постна...броя до три и натискам бутона, публикувай ... всичко, стояло до момента в някоя гънка в мозъка ми, вече е споделено.
Как ще реагират другите е въпрос на тяхна преценка...
Та, в този ред на мисли, не влзай в спор или не, по-точно, не се опитвай да казваш на четящите как да възприемат прочетеното, нито как да реагират...просто събирай впечатления. Ако и да има сто доволни, винаги ще се намерят поне трима, недоволни...:)))
Поздрави и успех!

Благодаря, ще се постарая да спазя съветите ти. Наистина понякога съм импулсивен.
цитирай
7. stoineff - Що се впрягаш Зная, че не всички ще ...
17.08.2010 19:57
panazea написа:
Що се впрягаш

Зная, че не всички ще харесват това което казвам. Пука ми, впрягам се не толкова за това дали харесват написаното, а че пренебрегват проблема.
цитирай
8. stoineff - osi4kata
17.08.2010 19:59
Благодаря, но съм засегнал доста хора. Значи съм налучкал и част от истините.
цитирай
9. stoineff - eien - ще те цитирам
17.08.2010 20:03
Ти си извървяла пътя, по който аз тръгвам.

"Загърбих обидите в миналото и не се тревожа за бъдещето си. Не ме безпокоят, които и да са земни самозвани"авторитети" /по правилата на живота, всеки който буди страх, не може да е свободен от страх/."
цитирай
10. stoineff - mikino
17.08.2010 20:05
Благодаря ти за подкрепата! Зная, че още има хора в България, които ще се борят за нея.
цитирай
11. анонимен - Нормално е,
17.08.2010 22:24
дори вместо да се извиниш пращаш хората на психиатър :)
цитирай
12. kapito - значи нищо не си разбрал
18.08.2010 00:15
не знам дали някой се е засегнал или не и ако се е засегнал - защо. Ако пишеш за нещо, случило се в двора на твоята къща и си наясно с него - добре. Ако обаче пишеш за нещо, случило се в двора на съседа, в който ти си надничал и къде чул, къде не, вземаш отношение ... пак добре, но рискуваш някой да напише нещо, дочуто в твоя двор ... недочуто добре.
Няма засегнати без засягащ. А засегнати не би имало, ако имаше коментар, а не хули.(цитирам:"категорията, която хуля")
цитирай
13. dorichela - Гузни негонени бягат :)
18.08.2010 03:49
Гузни негонени бягат :)
цитирай
14. анонимен - Бягат,
18.08.2010 06:34
поганци!
цитирай
15. анонимен - kapito
18.08.2010 06:37
Хулите и коментарите са индивидуално нещо. Ти го разбираш като коментар, а засегнатия смята, че е критика към него! Успехи! Стойнев продължавай напред!
цитирай
16. kapito - мдаммм
18.08.2010 08:43
така като гледам качеството е избягало, гузно или не ( с малки изключения ) , но пък за сметка на това, е останало количеството. Анонимното количество (пак с малки изключения). Остава да се разбере кога ще се превърне в качество и дали ще сме живи да го видим :)))))
Давай, Стойнефф ! :)
цитирай
17. meggy - Подкрепям те!
18.08.2010 10:13
Споделям повечето неща написани в двата поста.

Бих и добавила някои... като това, че българинът в чужбина и същият този човек в България често са различни хора. Навън човекът се подчинява на реда, правилата, законите, а като се прибира (или върне) в България, само гледа как да се скатае (това касае и цитираните подкупи към полицаите на пътя, и здравните осигуровки и т.н.). Лично моето мнение е, че в едно общество трябва да има и правила - колко строги да са те е тема на друг разговор. В България, на повечето от нас ни липсва точно това - да можем да съблюдаваме някакви правила. От там идват и много от проблемите ни.

Но е истина, че именно хора с подобна на твоята позиция биха дърпали обществото ни напред.

И още нещо - прекалено много влизаш в полемика. Както каза някой по-нагоре просто наблюдавай и събирай впечатления. Самият факт, че си събудил мисли, независимо в каква посока е прекрасен! Успех
цитирай
18. анонимен - В постовете говориш,че искаш да се пробваш и състезаваш...
18.08.2010 10:32
Не уточняваш с кого?Май със сянката си,която преповтаря нелицеприятни черти на характера и интелекта ти,който както мнозина забелязаха е на много ниско ниво-по-скоро махленско!Блог бг,не е състезателна писта за полуграмотни люде.В него не се състезаваме помежду си,а обменяме идеи,знания и опит,в една или друга сфера.Меракът ти да се състезаваш,т.е.съизмерваш с интелигентни хора,говори единствено за нищожна култура на общуване и липса на елементарна чувствителност.Нескопосаните внушения,които се мъчиш да пробутваш,може да ти вършат работа в кварталната кръчма,но тук не минават и единствено будят съжаление и смях.Ще повторя още веднъж,че блог бг не е състезателна писта,още по-малко за нерасови коне!Стой си на коневръза и ако толкова ти се състезава,може спокойно да се пробваш по селските поляни и е възможно да постигнеш някакво внимание от себеподобните.Тук може само да получиш справедлив шамар и да ти посочат истинското място,което заслужаваш.
цитирай
19. ninaantonova - Всеки има право на мнение!
18.08.2010 10:50
Ти изказа своето, нека всеки се намери, ако се открие в твоя пост!
Ние създаваме света в който живеем, трябва да сме доволни, щом ни харесва така да живеем, а не да роптаем и недоволстваме. Прохладен ден от мен. :)
цитирай
20. анонимен - Много си прав ан.18.
18.08.2010 12:15
Какво ни съобщава стойнефф?Че се е видял с пет лева повече и всички останали сме пълни негодници.А пък тези от чужбина два милиона българи са "най-големите отрепки".Той имал семейство,а ние хей така си лежим и едва ли не той храни семействата ни!Внушава ни,че е голям,ама много голям "патриот"с тези си простотии.От голям патриотизъм изписва фамилията си с две "Ф"та.Ако ще и пет "Ф"та да сложи на фамилното си име,няма как да прикрие селяндурщината си и миризмата на селски нужник.
цитирай
21. fururegirl - Търсят себе си в чужди думи!
18.08.2010 12:23
Тези, които те упрекват за думите ти и ги приемат за обида или търсят внимание или просто се чувстват център на вселената и си мислят че всичко се отнася винаги за тях.
Зарежи ги ти имаш мнение и го изказваш, живеем в свободна страна и всеки има право да си мисли и да казва каквото си поиска. :)
цитирай
22. stoineff - 18, 20
18.08.2010 15:28
Имам близки и приятели, които са в чужбина, но те явно не се припознават в това което пиша в статиите си, а вие сте доказателство, че това което пиша е истина.
цитирай
23. stoineff - Ти изказа своето, нека всеки се н...
18.08.2010 15:30
ninaantonova написа:
Ти изказа своето, нека всеки се намери, ако се открие в твоя пост!
Ние създаваме света в който живеем, трябва да сме доволни, щом ни харесва така да живеем, а не да роптаем и недоволстваме. Прохладен ден от мен. :)

Това опитах да обясня с него, че не искам да обиждам никого!
цитирай
24. stoineff - Тези, които те упрекват за думите ти ...
18.08.2010 15:32
fururegirl написа:
Тези, които те упрекват за думите ти и ги приемат за обида или търсят внимание или просто се чувстват център на вселената и си мислят че всичко се отнася винаги за тях.
Зарежи ги ти имаш мнение и го изказваш, живеем в свободна страна и всеки има право да си мисли и да казва каквото си поиска. :)

За съжаление хората се обиждат предимно от истината. :)
цитирай
25. анонимен - А ааааууу.това нарича стоенчефф статия...?!
18.08.2010 15:34
Горките журналисти,що не вземат интифа от човека та да се научат какво се нарича статия ами се мъчат!Тези селски чалъми,ги предавай стоенчефф на невестата си...а ние такива чалъмлии ги туряме на уя си.
цитирай
26. stoineff - така като гледам качеството е из...
18.08.2010 15:40
kapito написа:
така като гледам качеството е избягало, гузно или не ( с малки изключения ) , но пък за сметка на това, е останало количеството. Анонимното количество (пак с малки изключения). Остава да се разбере кога ще се превърне в качество и дали ще сме живи да го видим :)))))
Давай, Стойнефф ! :)

Приемам критиката въпреки, че разликата между хули и коментар е субекта, който чете!Едни се засягат други се усмихват. За качеството не отговарям и нямам претенции, че струва нещо - така,че може и да не го дочакате...
цитирай
27. stoineff - Горките журналисти, що не вземат ...
18.08.2010 15:49
анонимен написа:
Горките журналисти,що не вземат интифа от човека та да се научат какво се нарича статия ами се мъчат!Тези селски чалъми,ги предавай стоенчефф на невестата си...а ние такива чалъмлии ги туряме на уя си.

Виждам, че си се разпознал... а вие къде какво си туряте никой не го интересува господин НИКОЙ
цитирай
28. stoineff - 17. meggy
18.08.2010 16:09
Мерси :) за хубавите думи. Щастлив съм, че не е напразен труда ми!
цитирай
29. panazea - А какъв е проблемът , щото ми убягва!
18.08.2010 17:06
Първо , като пишеш , не всички ще са на твоя акъл, приемаш този факт!
Второ , много хора са честолюбиви , прощаваш им!
Трето , ти знаеш себе си! Оставаш си верен ! Ето това е !
Аз по едно време писах . Ако не те отекчава , виж!
http://panazea.blog.bg/technology/2010/07/12/za-mejdulichnostnite-otnosheniia.576070

Поздрав !
цитирай
30. alexiev63 - Доста си насъбрал, пиши, извади ...
18.08.2010 17:16
Доста си насъбрал, пиши, извади това което те вълнува и терзае, което мислиш че ще промени към по добро. Аз също останах тук, в БЪЛГАРИЯ, МОЯТА РОДИНА, и ще направя всичко по силите си за да стане такава, каквато я вижда сърцето ми.
цитирай
31. stoineff - panazea
18.08.2010 17:24
http://stoineff.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/08/16/jivot-na-veresiia.591943
Тази статия е проблема. По повод нея, доста народ е явно обиден. Аз имена не съм назовавал,но явно има такива, които се разпознават като герои в моите драсканици.
цитирай
32. stoineff - alexiev63
18.08.2010 17:27
Благодаря за съветите, подкрепата! Афектиран съм! Радвам се като виждам хората като теб, които са надеждата за България! Няма кой друг да ни помогне ако не си помогнеме сами!
цитирай
33. panazea - Ех, всеки медал има две страни!
18.08.2010 17:31
Това си е твое виждане!
Другите мислят иначе , защото или са в чужбина и пъшкат , щото и там не е лесно!
Или имат деца в чужбина и се чувстват засегнати!
Всъщност , дали ще заминеш или ще останеш , това си е твой избор!
Аз не укорявам никого!
Понеже навремето, когато можех да имигрирам и щяха да ме вземат като инженер , нормално заплащане и прочее , а аз не отидох , си мисля , че направих голяма грешка , щото това тук не е живот !
Това си е влачене по корем !
Обаче , това си е мое лично мнение!
А на всички млади пожелавам :
Да бъдат ЩАСТЛИВИ където и да се намират!
цитирай
34. panazea - Ето моята гледна точка:
18.08.2010 17:41
http://panazea.blog.bg/technology/2010/06/08/apoteoz-na-bylgarina.558674
Някои решиха , че се майтапя!
А то си е истината!
цитирай
35. stoineff - panazea
18.08.2010 18:04
Виждам, че любовта Ви е по - силна от всичко останало :) Възхищавам се на хора като Вас!
цитирай
36. анонимен - Абе Стойнефф,защо
18.08.2010 18:38
никъде не спомена,че си милиционерче,та да си дойдем на думата?Вслушай се в Панацея-тя е умен и достоен човек и има какво да научиш от нея,ако внимаваш какво ти казва,само ще спечелиш!Мисленето ти е много опростено,също като милиционерски правилник!
цитирай
37. stoineff - 36. анонимен
18.08.2010 18:49
А ти защо не влезеш в акаунта си да те видиме кой си?
цитирай
38. анонимен - Стойнефф,досега обсъждахме
18.08.2010 21:35
с инспектор Стрезов твоето предложение и стигнахме до заключението,че рискът след това да бъдеш уволнен е голям,ако ти кажа кой съм.А и няма да имам възможност да постъпя по друг начин.!Има голяма вероятност,след това да правиш компания на безработните и да беседваш с тях на патриотични теми,за доста дълъг период от време.Надали ти се иска точно такова развитие на нещата?С инспектора,често се отбиваме при хиксмас за съвет и разяснение на някои медицински и етични проблеми в блог бг.Ако имаш някакви затруднения и психоматични съмнения,консултирай се с него.Консултациите са безплатни.Ако ли пък все още настояваш на искането си, отговорноста ще бъде твоя!
цитирай
39. stoineff - 38. анонимен - ще рискувам
18.08.2010 23:24
Ако останеш анонимен, утре ще те поздравя с публикация " Анонимните - обикновенни страхливци, или коплексари зад маска?" А щом смяташ, че съм зависм от теб значи те надценявам, за което съжалявам.
П.П Щом консултациите не ти помагат, защо ги предлагаш на мен?
цитирай
40. stoineff - Отговора ми анонимен
19.08.2010 15:20
http://stoineff.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/08/19/.593289
цитирай
Търсене

Спечели и ти от своя блог!